2010. június 22., kedd

Misszió Expo, 2010. június 19.

Az "EZ AZ A NAP" rendezvénnyel egyidőben került sor a Misszió Expo-ra a Margitsziget Atlétikai Centrumban, ahol a Palánta is képviseltette magát. Sokat készültünk a rendezvényre, szerettünk volna minden lehetőséget megragadni, ami benne rejlett. Épp emiatt a csütörtök és a péntek egésze a készülődéssel telt. Aktualizáltuk, megújítottuk anyagainkat, kidolgoztuk az új ötleteket... Nem untatkoztam :-)

Én érkeztem elsőként a helyszínre. Érdekes volt megfigyelni, ahogyan megelevenedett a helyszín, ahogy sorra érkeztek a kiállítók, vendégek.

Kisbuszunk érkezése után mi is megkezdtük a kipakolást, anyagaink elhelyezését.
Vittünk bemutatópéldányokat anyagainkból (Barangoló sorozat, Boldogságkeresők sorozat, Palánta Posták + CD-k) és egy felajánlásnak hála még ajándékkönyvet is tudtunk adni a hozzánk látogatóknak. Ismét ott függött mögöttünk a hatalmas térkép, hogy megmutassa minden arra járónak: a mi kis világunk (Magyarország) sóvárogva várja az Isten fiainak megjelenését.

Imádságunk meghallgatatott: csodálatos időnk volt végig, esőfelhőnek még nyomát sem láttuk.
Sajnos estefelé kicsit hangos lett a zene, megerőltető volt túlkiabálva beszélgetni.

A gyermekműsorban a Palánta is részt vett. Előadtuk a Lufikirály bohócdarabot, a Szeretetre vágyó sünit (báb) és egy táblarajzot. A szervezőkhöz nagyon jó visszajelzések érkeztek szolgálatunkról. Hála és dicsőség Istennek minden áldásáért!