2011. június 6., hétfő

Igazi csoda!

Már jó ideje tudom, hogy Isten gyógyító (nem a saját bölcsességemből jöttem rá minderre, hanem a Biblia szavaiból, és a tiszta, erős tanításból, amiben részem van)

Sokat tanultam, olvastam róla, hogy Jézus Krisztus szolgálata során mindenkit meggyógyított, akit Őhozzá vittek. Egyetlen tényező állt ellen gyógyító erejének: a hitetlenség!

2 héttel ezelőtt közvetlen tapasztalatot nyertem az Úr erejéből, gyógyításából.
Van a Palánta Missziónak egy nagyon kedves segítője, Edit, aki végtelenül szelíd, jószívű teremtés. Már évek óta ismerem őt, szoros kapcsolatban állunk, hiszen ő készíti a Palánta szép muppet és állatbábjait.

A gyermeknapi szolgálatra készülve sor került a bábjaink átvizsgálására, s láttuk, némelyikre ráfér egy kis törődés, varrás. Meg is beszéltem Edittel telefonon, hogy azon a héten szerdán bejön a bábokért, elviszi őket javítani.
Szerdán, a megbeszélt időpontban csörgött a telefonom. Edit hívott, hogy nagyon nincs jól, nem jönne ma, ha nem baj. A hangján is lehetett hallani, hogy valami nagyon nincs rendben vele. Nyomott és erőtlen volt. Megbeszéltük, hogy majd másnap jön, amikor jobban lesz.

Ígéretéhez híven másnap meg is jelent, de valami ijesztő állapotban volt!! Gyenge volt, remegett, szinte szemkontaktust is alig lehetett tartani vele. Még volt egy kis dolgom, közben jött a határozott gondolat: "Imádkozni kell érte!" Visszatérve Editet a konyhában találtam, a falat fogta, nehogy összeessen.

Gyorsan megkértem Robit, hogy segítsen kivinni a bábokat Edit kocsijához, de még az alsóhelyiség felé menet összefutottunk Pirivel, és megkértem, imádkozzon velünk Editért. Leültettük Editet, hit által rátettük a kezünket (ahogy a Bibliában írva van), és imádkoztunk a gyógyulásáért.
Az imádság végén Edit azt mondta, máris jobban érzi magát.

Mivel autóval volt, megkértem, amikor hazaért, csörögjön rám. Fel is hívott, jelezve, hogy biztonságosan megérkezett (egyébként ezt is belefoglaltuk az imádságunkba).

Másnap felhívtam, hogy a hogyléte felől érdeklődjek, és csodák csodájára arról számolt be, hogy előző délután még aludt 2 órát, azután elindult az orvoshoz, de már nem ment el hozzá, mert közben annyira megerősödött, jobban lett.

Azóta még egyszer találkoztam vele, életerőtől és jókedvtől kicsattanóan röppent be az irodába, hozta a kész bábokat, és örömmel újságolta, hogy másnap elutaznak egy közkedvelt tengerparti országba pihenni. Az egy héttel azelőtti, súlyosnak tűnő betegségnek nyoma sem volt! Az Úr meggyógyította őt!

Ez számomra is nagyon mély és megerősítő tapasztalat volt Isten valóságáról, gyógyításáról. Azóta magamért és másokért is másképp imádkozom.

Ja, és olvasok egy nagyon jó könyvet, ami olyan, mintha folyton felrázna a hétköznapok tespedtségéből, és átjár az igazság: az Úr az én gyógyítóm, Jézus Krisztus sebeiben tényleg (tényleg!!!) meggyógyultam, és nem kell együtt élnem semmilyen betegséggel:

Ez a könyv T.L.Osborn műve, címe: A betegek meggyógyulnak
http://sorsfordito.addel.hu/detailproduct.php?productid=429776

Kedves Olvasó! Ha szeretnél leszámolni a régóta tartó betegségeddel, szeretnéd megérezni életedben Isten életeket helyreállító erejét, gyere el 2011. június 19-én, vasárnap a Budapest, VI. kerület, Városligeti fasor 44. szám alatti VERSAILLES rendezvényterembe, ahol a 4D Új dimenzió dicsőítő együttes fog szolgálni életeket megváltoztató bibliai üzenettel: