2010. május 31., hétfő

Palánta Élménypark a Városligetben, 2010. május 29-30.

Idén is megadatott, hogy a Városligetben gyerekek és felnőttek tömegeinek hirdessük az evangéliumot.
Nagyszerű helyünk volt, közel a Vajdahunyad-várhoz, a "Liget kapujánál."

Most kivételesen szombaton reggel kezdtük meg a kipakolást, a sátrak felállítását, de így is sikerült mindent időre összekészíteni. Én újra a Palánta-keréknél szolgáltam Pirivel. Sátrunk közös volt a horgászattal, ahol 11 éves Kőrös Barnabás teljesített hűséges szolgálatot, és segítette a piciket a műanyag halak kifogásában (amit egy ajándék lufival jutalmaztunk).

Az Úr megsegített minket: szombaton ragyogó időnk volt, vasárnap is csak délután 4 órakor kezdett esni az eső (Köszönök minden imatámogatást a jó időért!).

Sokan jöttek az általunk birtokba vett részre. Gyerekek telepedtek le szüleikkel együtt a zenekar elé, és hallgatták a vidám, kedves, fülbemászó dicsőítő dalokat; nézték az evangéliumi báb-, bohócdarabokat, pantomin előadásokat és táblarajz-történeteket. És minden műsorszám után felhangzott az üzenet: Jézus szeret Téged. Meghalt azért, hogy a bűneid árát ne neked kelljen kifizetni. Hogy ne omoljon össze az életed kártyavárként, mint a ládamászók alatt a ládák (A ládamászás egy új szín volt a Palánta Élményparkon belül.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése